skip to Main Content

Voorspellen klantvraag en gepersonaliseerd aanbod met data, dé hot thema’s bij WDD op de IFTF

Ongeveer honderd gasten hebben we op onze stand mogen ontvangen tijdens de IFTF beurs. Naast veel goede gesprekken over de business, waagden de bezoekers zich aan het meedoen aan onze dartwedstrijd waarbij zij kans maken op het winnen van een helikoptervlucht!

Een vraaggestuurde organisatie heeft de toekomst

Veel belangstelling was er voor onze oplossing waarmee we de klantvraag kunnen voorspellen en het kunnen inspelen op het online gedrag van klanten, waarmee je klanten vervolgens gepersonaliseerde aanbiedingen kunt doen.

Er is veel behoefte aan oplossingen voor het krijgen van meer inzichten in hoe klanten kopen, waar en hoe klanten zoeken in de webshop en het signaleren van veranderend koopgedrag. Bedrijven in de sierteeltsector vinden het personaliseren van de webshop en het verder ontzorgen van de klant steeds belangrijker en zijn er van overtuigd dat dit bijdraagt aan hogere klanttevredenheid en meer omzet.

De belangstelling was groot voor voorspellingsmodellen waarmee de verwachte klantvraag met slimme algoritmes wordt berekend. Bedrijven zien steeds meer de mogelijkheden en voordelen van een vraaggestuurde organisatie en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

De demonstraties van onze oplossingen werden enthousiast bekeken. De tastbare toepassingen voor de sector maakt de voordelen concreet voor de bedrijven.

Volgend jaar zijn we er weer!

Voor WDD was het de eerste keer dat we op de IFTF beurs stonden. Voor ons was het een groot succes en volgend jaar zijn we er zeker weer!

Last but not least! Eind november wordt de uitslag van de dartwedstrijd gedeeld en vindt de loting van de helikoptervlucht plaats. We houden je op de hoogte.

Heb je ons gemist op de beurs of wil je meer weten over de mogelijkheden van WDD oplossingen? Dan ga ik graag met je in gesprek.

Peter Rosman
06 83 22 03 46
Peter@wdd.nl

Verder nog vragen over data in de sierteelt (of AGF)? Ga vrijblijvend het gesprek aan.

Back To Top