skip to Main Content

Datagedreven naar de toekomst,
juist nu!

Vanaf maart 2020 wordt ook het bedrijfsleven geconfronteerd met vele complexe vragen en onzekerheden. Ieder probeert op een zo goed mogelijke wijze om te gaan met de maatregelen die verbonden zijn aan de 1,5 meter-economie. Daaruit kunnen we nu al een aantal trends destilleren die we graag met je willen delen. Veel bedrijven gaan hun bedrijfs- en productieprocessen versneld digitaliseren.

Bij deze processen streven ze naar verminderde afhankelijkheid van externe leveranciers. We zien ook een opmars van thuiswerken en e-commerce, waarbij we verwachten dat die toename zich ook ná de intelligente lockdown zal voortzetten. Daarnaast signaleren we een toename in het gebruik van ’slimme robots’; daar waar mogelijk zullen taken worden gerobotiseerd. Ook zal er door het bedrijfsleven extra worden geïnvesteerd in nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie.

 

Oplossingen van WDD.

De handel in verse producten (AGF, sierteelt, etc.) is zeer specifiek en kent behoorlijke uitdagingen. De omloopsnelheden zijn hoog, er is een hoog risico op derving en klanten verwachten sterke leveringsbetrouwbaarheid met een steeds langere houdbaarheidstermijn. Dit in combinatie met onzekerheden over de beschikbaarheid en aanvoer van producten én de grillige vraag van klanten (promoties, hamsteren, etc.) maakt van forecasting en planning een uitdaging. Ook daar helpen 100% digitale oplossingen.

De WDD-oplossingen ondersteunen ondernemingen met toepassingen voor betrouwbaar datagedreven werken. Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Signalering van afwijkend koopgedrag (relevant voor inkoop en verkoop)
  • Geautomatiseerd taken activeren bij afwijkingen van vastgestelde norm
  • Vraaggedreven personeelsplanning op basis van verwerkingscapaciteit
  • Inkoopvoorspellingen en geautomatiseerde invoer
  • Gepersonaliseerde aanbiedingen voor klanten
  • Activity Based Costing (doorberekenen indirecte kosten)

 

Wat maakt de WDD-oplossingen uniek?

De combinatie van specifieke marktkennis (complexe versmarkt) en betrouwbare en intelligente AI-oplossingen maakt dat onze toepassingen veel toegevoegde waarde hebben voor onze klanten. De toepassingen zijn beschikbaar als Software as a Service (SaaS) en u betaalt voor de afgenomen diensten op basis van een maandelijkse abonnementsprijs. De investeringen voor specifieke oplossingen die geschikt zijn voor de versmarkt zijn al door de WDD gedaan; de software is gebruiksklaar. Onze digitale oplossingen resulteren in:

  • verhoogde efficiency
  • extra omzet
  • meer winstgevendheid

Wil je weten hoe datagedreven oplossingen júist NU kunnen bijdragen aan jouw bedrijfsvoering? Ik ga graag met je in gesprek.

Peter Rosman
06 83 22 03 46
peter@wdd.nl

Back To Top