Ga naar hoofdinhoud

SAMEN DOELGERICHT IN VERS

Waar wij bij WDD enthousiast van worden? Bedrijven in verse producten efficiënter laten werken en commercieel slagvaardiger maken. We geloven dat de combinatie van data, IT, kennis van de markt en gedreven medewerkers bedrijven een competitief voordeel oplevert. We hebben diepgaande kennis van handels en verwerkingsbedrijven in (dag)vers zoals bloemen, groenten en fruit. Samen gaan we vol energie de uitdaging aan om ondernemingen te laten groeien. 

BITS & BUSINESS

Alle WDD’ers hebben een achtergrond in dataverwerking en IT, gecombineerd met ruime domeinkennis van bedrijven in dagverse producten. Dat maakt dat we ons niet laten verblinden door technologie, maar energie krijgen van de mix van data en doelen. Van bits en business. We richten ons op toepassingen die werken. Op digitale opties die naadloos aansluiten bij de behoefte van organisaties. Op mogelijkheden waar ondernemers beter van worden.

FOCUS OP INNOVATIE

We richten ons primair op de markt in vers met innovatieve oplossingen die gebruikmaken van Big Data en Artificial Intelligence (AI). Doordat we de markt door en door kennen, weten we waar we op moeten letten. Het resultaat? We helpen organisaties echt verder. Onze kennis en kunde hebben nog een voordeel: veel contacten en een groot professioneel netwerk. Dat maakt ons flexibel. Afhankelijk van de vraag zijn we in staat om snel op te schalen. Met direct inzetbare oplossingen en een aanpak op maat.

WIJ ZIJN WDD

Gepassioneerde professionals, partners in groei.

Peter

Businessdenker, altijd gericht op resultaat en impact. Veel ervaring in diverse sectoren en organisaties. Omvangrijk netwerk en diepgaande kennis van de sierteelt en AGF branches. Lees hier de blogs van Peter over interessante ontwikkelingen in de vers sectoren.

Peter op LinkedIn

Gert

Resultaatgerichte doener. Werkte bij verschillende digitale bureaus en IT-bedrijven en als zelfstandig ondernemer. Hij zet techniek in om bedrijfsprocessen te verbeteren. Het resultaat?  Medewerkers en organisaties werken efficiënter en zijn klaar voor marktveranderingen. Is dat gelukt? Dan is Gert gelukkig.

Gert op LinkedIn

Robin

Tech-ondernemer met veel ervaring in webapplicaties.  Ontwikkelt pragmatische en schaalbare oplossingen met moderne technologieën die stabiel werken. Heeft zijn eigen bedrijf opgezet en weer verkocht. Voelt zich thuis binnen een team, is een makkelijke prater en een echte ‘partner in groei’.

Wouter

Data analist met veel kennis van sierteelt processen, tevens een uitvoerige technische achtergrond die we dankbaar inzetten voor de ontwikkeling van de producten van WDD. Innovatieve technologie is zijn ‘natural habitat’ en het Internet of Things (IoT) kent voor Wouter geen geheimen.

Kees

Als zoon van een bollenboer is Kees al sinds jongs af aan bekend in de bloemenwereld. Na zijn studie econometrie wil hij zijn passie voor data combineren met de passie voor bloemen.

Pim

Ervaren ondernemer,  marketeer en business developer, altijd gericht op resultaat en impact. Ervaring in diverse sectoren, met diepgaande kennis van de AGF horeca branche. Na zijn sabbatical nu actief binnen WDD met marketing om invulling te geven aan onze groei strategie.

Emma

Data scientist met passie voor voorspellingsmodellen. Heeft een oog voor detail en streeft naar 100% perfectie. Gaat doelmatig aan de slag en weet de vertaling te maken tussen data en business.  Een echte sushi connaisseur en kent de beste vis hotspots uit de regio.

Jerry

Jerry

Een echte commerciële man, Jerry is sociaal, ambitieus, communicatief sterk en houdt van een lolletje. Verder is hij graag met familie/vrienden, houdt van sporten, gezelligheid en een drankje. Opgegroeid met koken, en maakt zijn eigen sambal, niets is te sterk of pittig voor Jerry!

Jerry op LinkedIn

eline-wdd

Eline

Business analist die van aanpakken houdt. Kan de goede balans vinden tussen business en data en weet goed prioriteiten te stellen. Ze ziet overal mogelijke verbeteringen en pakt deze samen met het team aan. Ze is pas tevreden als de klant dat ook is!

René

Pragmatische en resultaatgerichte vernieuwer. Stuurde 15 jaar lang de operatie aan van uiteenlopende bedrijven in de (private label) voedingsmiddelen-industrie, waaronder de laatste vier jaar in AGF. Krijgt energie van het efficiënter maken van teams en processen.

Stagiair(e)

Bij WDD kunnen we altijd enthousiaste, frisse stagiairs gebruiken. Word jij blij van bits en business? Wil je stagelopen en ervaring op doen? Neem contact op

Werken bij WDD?

Check onze vacatures of maak gewoon direct een afspraak voor een kop koffie en kennismaking. Tot ziens!

Back To Top