skip to Main Content

Samen werken naar een betere wereld

Gebruik jouw skills om de verspilling in de versketen te bestrijden

Vacature database specialist

Database specialist

Ons development team is continu bezig om een van de meest toonaangevende SaaS-platforms verder te ontwikkelen voor de dagvers markt. Gecombineerd met de snelle groei van WDD is dat een geweldige uitdaging. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze database Specialist.
lees meer

Getalenteerde Back-End Developer

Ons development team is continu bezig om een van de meest toonaangevende SaaS-platforms verder te ontwikkelen voor de dagvers markt. Gecombineerd met de snelle groei van WDD is dat een geweldige uitdaging. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze back-end developer.
lees meer

Full-Stack Developer

WDD blijft maar groeien! Wij zijn actief in de branche van dagverse producten, zoals bloemen, groenten, fruit, vlees, en vis. We zetten innovatieve SaaS producten in de markt gebaseerd op voorspellende algoritmes en Big Data analyses. Het resultaat? Minder waste van versproducten, betere planning en efficiëntere werkprocessen; zo bouwen wij mee aan een duurzamere wereld.
lees meer

Business Developer

WDD blijft maar groeien! Met onze Big Data en AI toepassingen zijn we actief in de dagvers (sierteelt, agf, etc) sector. We zetten innovatieve toepassingen in de markt gebaseerd op algoritmes en Big Data oplossingen. Het resultaat voor onze klanten? Efficiëntere inkoop, nauwkeurigere demand planning, minder derving en een betere inzicht in de klantbehoefte.
lees meer

Data Scientists

Als Data Scientist bij WDD ben je binnen een enthousiast team verantwoordelijk voor het analyseren van data en deze met behulp van data mining en machine learning technieken te vertalen naar waardevolle inzichten en toepassingen. Hou je van een goede hersenbreker? En een baan bij een informeel en flexibel bedrijf? Lees dan verder!
lees meer
Business analyst

Business Analist

De Business Analist die wij zoeken is in staat de business van zijn klant te begrijpen en zijn behoefte te vertalen naar datagedreven oplossingen die je samen met ons team van data experts ontwikkelt. Je inspireert je klant en neemt hem mee in de verandering, zodat hij efficiënter kan werken en groeien. Heb jij zin om écht impact te maken? En te werken bij een informeel en flexibel bedrijf?
lees meer
Back To Top