Skip to content

“Data-puzzelen is naast ondernemer zijn, iets wat ik heel graag doe”

– Gert Kornet – 

gert data
Mijn naam is Gert Kornet

Ik ben mede eigenaar/ oprichter van WDD. Met WDD timmeren wij lekker aan de weg. Een aantal jaren geleden zijn we begonnen aan dit mooie avontuur. Een uitdagende, mooie reis waar we met een geweldig team dag in dag uit met veel plezier aan werken. En dat is echt te gek

Wat ik leuk vind aan WDD en het werken bij WDD? Dat zijn de volgende dingen:

Ondernemen; als ondernemer zet je de lijnen uit, maak je plannen en anticipeer je op ontwikkelingen. Je bent altijd in beweging. En dat is echt iets voor mij. Ik houd van kijken naar wat er vandaag gebeurt en zien hoe we dat morgen nog beter kunnen maken.

Data-analyses: Data-puzzelen is naast ondernemer zijn, iets wat ik heel graag doe.

Waarde leveren

Dat er veel waarde aan data ontleend kan worden is inmiddels wel overal doorgedrongen. Maar veel data is nog niet direct waardevolle informatie. En die uitdaging vind ik een van de mooiste om aan te pakken. Uit alle verschillende bronnen op het juiste moment een actie kunnen triggeren is een complexe puzzel. Bedrijfsprocessen doorgronden is daarin deel 1, snappen hoe er gewerkt wordt en met name; wat de kritieke punten in het proces zijn. De juiste data erbij vinden en vertalen naar een waardevol datapunt maakt de puzzel technisch compleet.

Verschil maken

Het verschil maken voor de klant; Daar doe ik het allemaal voor. Het puzzelen met data en techniek, het ondernemen, ik doe het om het verschil te maken voor de klant. Onze klanten zijn handelsbedrijven in verse waren. Iedere dag worden in handelsbedrijven een gigantisch aantal producten in no-time met de beste aandacht verwerkt. Er is natuurlijk geen ruimte voor vertraging of verspilling, de klant moet het product in topkwaliteit snel en tegen een goede prijs ontvangen. Alles staat in het teken van de handel, en terecht! Dat het allemaal misschien ook slimmer of makkelijker kan is onbewust zeker wel bekend. Maar hoe is dan toch wel weer lastig. Die combinatie spreekt me enorm aan! Het is een geweldig mooie uitdaging om in handelsbedrijven met data-oplossingen te komen die simpel toepasbaar zijn en direct resultaat kunnen leveren.

Samen

Samenwerken met klanten en met collega’s; Ik houd van mensen om me heen en van samenwerken. Teamwork makes the dream work. Een aantal jaar geleden is de WDD-reis begonnen. Van niets hebben we inmiddels heel veel weten te maken. Een mooi WDD team en mooie klanten  waarmee we samenwerken aan software platforms waarop de komende jaren doorontwikkeld kan worden naar geweldig mooie resultaten.

Back To Top