skip to Main Content

Groeikansen voor lijnrijder in de sierteelt en AGF

Een optimale belading van de vrachtwagen, inzicht in klantgedrag en een hoge kwaliteit bloemen en planten dragen voor  een lijnrijder direct bij aan meer winst. WDD Partner in groei helpt je met concrete oplossingen dit te realiseren.

Minder losmakers, meer winst

Wat neem je als lijnrijder mee op de rit om zo min mogelijk losmakers te hebben en het maximale rendement uit je tour te halen? Het begint met het krijgen van meer inzicht. Wat is het koopgedrag van je klanten? Welke producten neem je steeds teveel of te weinig mee? Het minimaliseren van het aantal losmakers en het meenemen van het juiste assortiment draagt direct bij aan een hogere winst van de rit.

Aanbevelingen voor de lijnrijder

Klantgedrag is de laatste jaren onder invloed van internet erg veranderd. Vroeger kochten bloemisten alleen maar uit de vrachtauto; tegenwoordig oriënteren klanten zich via internet en kopen ook steeds meer via de webshop.
Onze slimme software analyseert de verkoophistorie, beschikbare producten en seizoensinvloeden bij de sierteel of AGF klant en geeft jou op basis daarvan concrete aanbevelingen. Bijvoorbeeld over welke en hoeveel bloemen en planten er ingekocht en op de rit meegenomen moeten worden. Op locatie ontvang je advies over de verkoopprijs. Bovendien krijg je op een overzichtelijke manier inzicht in de winstgevendheid per product en klant.

Betere kwaliteit voor je klanten

De temperatuur en luchtvochtigheid in de laadruimte hebben grote invloed op de kwaliteit en levensduur van bloemen en planten. Het goed meten en bewaken van omstandigheden in de laadruimte zorgt voor betere kwaliteitsproducten voor je klanten. Hogere kwaliteit vertaalt zich in een hogere prijs!

Met onze oplossing krijg jij als lijnrijder inzicht in de actuele temperatuur en ontwikkeling van de luchtvochtigheid tijdens je rit. Daarbij krijg je advies over het bijstellen van de koeling in de laadruimte van de vrachtwagen om de kwaliteit van de bloemen en planten zo goed mogelijk te waarborgen.

Meer weten? Wij gaan vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Back To Top