Skip to content

Meer grip op het AGF of sierteelt bedrijf met data

De plannen voor volgend jaar worden gemaakt! Met meer inzicht in je resultaten kun je beter gaan sturen en je organisatie meer doelgericht en winstgevend maken.

Meer inzicht, minder verrassingen

Hoeveel heb je deze week verdiend? Hoe doe je het vergeleken met vorig jaar en je doelstellingen? Op welke klanten verdien je geld?
Op ieder moment inzicht in je actuele resultaten ten opzichte van je historische resultaten. Bekijk niet alleen je totale omzet, maar ook de details per klant, product en regio. Op basis van je resultaten uit het verleden kunnen ook voorspellingen worden gedaan over je inkoop, verkoop en winst. Daardoor kun je beter sturen en krijg je meer grip op je bedrijf.

Sturen op doelstellingen

Met bovenstaande inzichten kun je reële doelstellingen voor de aankomende periode neerzetten en deze delen met je afdelingen en medewerkers. Door de resultaten ten opzichte van de doelstellingen op ieder moment inzichtelijk te hebben, ben je ook in staat om op tijd bij te sturen wanneer dat nodig is. Hiermee ga je sturen op feiten in plaats van gevoel!
Door regelmatig de doelstellingen en resultaten met je teams bespreken, verbeteringen door te nemen en de effecten van de veranderingen zichtbaar te maken, raken medewerkers nog meer betrokken en gecommitteerd aan de bedrijfsdoelstellingen en resultaten.

Concrete hulp van slimme software

De sierteeltgroothandel is een complexe omgeving met grote aantallen producten en klanten. Hier grip op krijgen en veranderingen inzichtelijker maken, is een uitdagende taak. Slimme software kan je helpen de benodigde bedrijfsinzichten te krijgen en je signalen te geven wanneer er onverwachte afwijkingen zijn ten opzichte van je doelstellingen, zodat je direct bij kunt sturen.
Wanneer je nu begint, dan heb je volgend jaar nog meer grip op je bedrijf!

Wil je hier meer over weten? Ik ga graag met je in gesprek!

Peter Rosman
06 83 22 03 46
Peter@wdd.nl

Wil je ook meer GRIP op jouw bedrijf? Ga vrijblijvend het gesprek aan met één van de WDD data specialisten!

Back To Top