Skip to content

Mogen wij u voorstellen aan Jerry, met zijn expertise gaat hij bedrijven helpen met het benutten van de data

Wie ben jij in een notendop?

Ik ben sociaal, ambitieus, communicatief sterk en ik hou van een lolletje. Verder ben ik graag met familie/vrienden, hou ik van sporten, gezelligheid en een drankje.

Wat van WDD sprak je aan om hier te solliciteren?

Hetgeen we doen hier bij WDD spreekt mij enorm aan, omdat je echt impact kan maken bij je klanten. Door onze innovatieve oplossingen helpen wij klanten écht verder, en dat is wat ik graag doe; klanten/mensen verder helpen. Daarnaast spreekt het feit dat we nog in de start-up fase zitten mij ook erg aan. Hierdoor heb je relatief gezien veel invloed en zijn de resultaten over het algemeen gezien goed zichtbaar. Je bouwt, groeit en ontwikkelt mee!

Wat ga je bij WDD doen?

De functie waarvoor ik ben aangenomen is Business Developer. De Core-business is het werven van nieuwe klanten, waarbij ik mij voornamelijk ga richten op de AGF sector. Daarnaast zal ik mij ook bezighouden met hoe we WDD strategisch gezien nog beter in de markt kunnen zetten en hoe we kunnen gaan opschalen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb een tijd terug 6,5 jaar gewerkt voor The Sales Unit, waar feitelijk het fundament is gelegd op gebied van sales competenties. Ik ben daar binnengekomen als verkoper, een aantal keer doorgegroeid en geëindigd als Sales Manager. Ik heb hier leiding gegeven aan een team van gemiddeld 45 man.

Hierna heb ik een tijdelijke opdracht gedaan bij Leidse Onderwijsinstellingen (LOI), uiteraard ook weer in een sales functie. Na LOI ben ik bij Salesrecruiters gaan werken. Hier was ik verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, het binnenhalen van nieuwe klanten, uitbouwen van klanten en het plaatsen van kandidaten. Ook bij Salesrecruiters heb ik me goed ontwikkeld en heb ik een leuke en bovenal leerzame tijd gehad.

Na 2,5 jaar heb ik Salesrecruiters verlaten en heb ik een bewuste keuze gemaakt voor WDD. Een aantal redenen waarom ik de keuze voor WDD heb gemaakt heb ik in voorgaande vragen aangegeven :).

Waar komt de passie voor dit vak vandaan?

Ik hou van veel contact met mensen en waardevol zijn voor zowel het bedrijf waar ik werkzaam ben als mijn klanten. Daarnaast spreken alle andere aspecten die terugkomen in verkopen/sales zoals het overtuigen, de uitdaging en het doelgericht te werk gaan mij enorm aan.

Wat zie jij als persoonlijke uitdagingen de komende jaren bij WDD?

De uitdaging in mijn optiek is onder andere de latente behoefte van de klant urgent maken. Je wilt je prospect/klant triggeren en laten zien hoeveel winst er nog te behalen valt met behulp van onze oplossingen. Wij lossen namelijk een ‘probleem’ op waarvan onze klanten vaak niet weten dat het probleem zo significant aanwezig is. Kortom, stappen maken, zowel WDD als mijn klanten naar een hoger niveau tillen.

Welke eigenschappen denk jij dat er nodig zijn voor jouw werk?

In mijn optiek moet je in deze functie communicatief sterk zijn, overtuigend en vanuit een adviserende rol kunnen verkopen. Daarnaast is het erg belangrijk dat je goed kan luisteren en de vraag achter de vraag kan achterhalen door veel door te vragen.

Wat motiveert jou?

Ik krijg energie van resultaten behalen en waardevol zijn in vrijwel elk opzicht. Daarnaast hou ik van uitdaging en het oplossen van complexe vraagstukken.

Wat zijn je interesses naast het werk?

Ik hou ervan om met familie en vrienden sociale activiteiten te ondernemen, op een terrasje te zitten etc., en ik hou erg van de zon en reizen in bijvoorbeeld Zuidoost-Azië. Verder vind ik het leuk om te koken (en eten), voornamelijk de Indische/Surinaamse keuken.  Ook vind ik het heerlijk om te sporten; ik voetbal twee keer per week, ga naar de sportschool twee keer per week en af en toe tennis ik nog een avond.

Back To Top