skip to Main Content

Welkom in het team!

Business analist die van aanpakken houdt. Kan de goede balans te vinden tussen business en data en weet goed prioriteiten te stellen. Ze ziet overal mogelijke verbeteringen en pakt deze samen met het team aan. Ze is pas tevreden als dat klant dat ook is!

eline-wdd

 

Midden in de corona crisis is Eline begonnen bij WDD. Het thuiswerken maakt het lastig om de nieuwe collega’s echt te ontmoeten en leren kennen. Daarom maken we met een aantal interview vragen (en antwoorden) kennis met Eline.

Wie ben jij in een notendop?

Ik ben een gemotiveerde teamspeler die het beste uit iedereen wilt halen door te communiceren, coördineren en organiseren.

Wat van WDD sprak je aan om hier te solliciteren?

De dynamiek van een startup in combinatie met de sierteelt en AGF sectoren, waar ook elke dag alles anders is!

Wat ga je bij WDD doen?

Ik ga me vooral bezig houden met de wensen van de klant te verwezenlijken in het platform. Samen met de klant zal ik bedenken hoe we de wens kunnen visualiseren en verwerken in het platform, zodat onze developers hier doelgericht mee aan de slag kunnen gaan.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik ben in oktober afgestudeerd voor de master Econometrie aan de Erasmus Universiteit en ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis in de praktijk te gaan toepassen.

Waar komt de passie voor dit vak vandaan?

Van jongs af aan heb ik al te maken met de sierteelt, ik heb meerdere bijbaantjes gehad op de bloemenveiling in Honselersdijk. Ook ken ik de AGF sector, ik heb als scholier tomaten geplukt en verpakt in het Westland. Deze sectoren hebben mijn interesse gewekt door de snelle doorlooptijd van de producten en de enorme sprong die hier nog te maken is wat betreft de sturing op basis van data.

Wat zie jij als persoonlijke uitdagingen de komende jaren bij WDD?

Ik wil mezelf op zowel data technisch vlak als op de communicatie met klanten verder ontwikkelen. Ik heb in mijn studie al ervaring opgedaan met programmeren, maar dit wil ik graag verbeteren door technieken op real-time data toe te passen.

Welke eigenschappen denk jij dat er nodig zijn voor jouw werk?

Gedrevenheid en samenwerken staan centraal in mijn werk. Samen bereik je meer! Een platform maak je niet alleen, maar met het juiste doorzettingsvermogen, continue willen verbeteren en het goed kunnen functioneren in een team, kan je veel moois presenteren.

Wat motiveert jou?

Het motiveert mij om resultaat te zien van wat je maakt en de reacties van klanten daarop. Ik haal veel voldoening uit het kunnen helpen van anderen.

Wat zijn je interesses naast het werk?

Naast mijn werk ben ik graag aan het sporten. Ik doe aan wielrennen en hardlopen, afgelopen jaar heb ik de hele marathon van Rotterdam gelopen en ik zou graag nog eens de elfstedentocht willen fietsen! Verder vind ik het leuk om gezellig met vrienden wat te eten of drinken en lees ik graag.

Back To Top