skip to Main Content

Welkom in het team!

Timo Kleijwegt, 25 jaar oud en woonachtig in Naaldwijk. Timo is een sociale en gedreven jongen en houd ervan om samen mooie dingen te bereiken.

Foto Timo


Naam: Timo Kleijwegt

Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Naaldwijk

Korte beschrijving:

Ik ben een sociale en gedreven jongen en houd ervan om samen mooie dingen te bereiken.

Wat van WDD sprak je aan om hier te solliciteren?

Ik heb me altijd enorm geïnteresseerd in nieuwe trends en ontwikkelingen. Bij WDD kreeg ik de kans om te gaan werken bij een bedrijf die voorloper is op het gebied van BIG data en algoritmes voor de vers sector. Verder is het bedrijf nog vrij jong en liggen er enorm veel kansen voor mij om mezelf verder te ontwikkelen. Kortom een kans die ik niet wilde laten liggen!

Wat ga je bij WDD doen?

Ik ben aangenomen op de functie Business Developer en zal mij voornamelijk richten op het binnen halen van nieuwe klanten. Ik kijk er enorm naar uit om het verhaal van WDD te vertellen aan bedrijven in de vers sector.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor heb ik 5 jaar lang mijn eigen bedrijf gehad in verse kruiden bedoeld als verse thee. Mijn bedrijf was gespecialiseerd in het telen verpakken en vermarkten van verse kruiden bedoeld voor de horeca in Nederland. Dit was een enorme gave uitdaging en daar heb onwijs veel van geleerd. Afgelopen jaar heb ik mijn bedrijf verkocht en heb ik bewust gekozen voor WDD aangezien ik ervan overtuigd ben dat ik mij hier weer veel verder kan ontwikkelen

Waar komt de passie voor dit vak vandaan?

Wat mij aanspreekt in dit vak is het contact met mogelijke nieuwe klanten. Ik hou er onwijs van om mensen te overtuigen en vind het ook leuk om elke keer weer nieuwe mensen te leren kennen. Ook op pad zijn spreekt mij enorm aan.

Wat zie jij als persoonlijke uitdagingen de komende jaren bij WDD?

Mijn persoonlijke uitdaging bij WDD is het verder helpen van bedrijf en het bekend maken van hun diensten aan iedereen in de vers sector. Ik ben ervan overtuigd dat de diensten die WDD aanbiedt heel veel bedrijven verder kunnen helpen. Mijn andere persoonlijke uitdagingen zijn het werken in een nieuw en vast team en WDD naar een hoger niveau tillen.

Welke eigenschappen denk jij dat er nodig zijn voor jouw werk?

Communicatief sterk en doorzettingsvermogen zijn belangrijke eigenschappen voor de functie van Business Developer. Verder denk ik dat het belangrijk is dat je goed moet kunnen luisteren om zo de klanten het beste te kunnen helpen

Wat motiveert jou?

Het enthousiast maken van andere mensen is iets wat mij enorm motiveert. Verder motiveert mij het behalen van doelen en om samen te bouwen aan iets.

Wat zijn je interesses naast het werk?

Ik houd ervan om lekker met vrienden te zijn (nu lastig in verband met corona) en ga graag sporten! Zo ben ik regelmatig aan het boksen en ben ik zeer regelmatig op de golfbaan te vinden. Verder ben ik naast mijn werk bij WDD bezig om een bedrijfje op te zetten in CBD oliën. Dit zie ik als een leuke uitdaging en ik krijg hier veel energie van.

Back To Top